Gaudium.dk

Annoncørbetalt indhold

Bliv fri for middagsræset med catering fra Gaudium

Året går på hæld, og vi begynder at tænke ind i julefrokoster og nytårsplaner. De fleste har måske allerede sat de første krydser i kalenderen for, hvornår huset skal fyldes med gæster. Er man værten nytårsaften eller til julefrokosten kan man hurtigt føle, at man står med et stort ansvar for at give sine gæster den bedst mulige oplevelse på alle parametre. Dette ansvar kan være både underholdende, men også udfordrende og stressende. Så hvorfor ikke gøre denne rolle som vært(inde) endnu nemmere og sjovere? Med catering fra Gaudium kan du både få nytårsmenu ud af huset samt julefrokost ud af huset. Så kan du som vært(inde) koncentrere dig om alle de sjove aspekter ved de festlige lejligheder, imens dine gæster stadig er garanteret en mindeværdig aften i dit selskab.

En gennemført menu af høj kvalitet

På Gaudiums hjemmeside finder du et udvalg af forskellige menuer. Fælles for dem alle er, at de kan tilføre dine gæster en ekstravagant smagsoplevelse. Hos Gaudium kan du finde alle klassikerne, de fleste kender fra det almene julefrokostbord eller nytårsmiddagen. Forskellen er hos Gaudium, at der her er indført et nordisk twist. Alle retterne er udført med en prioritet om at skabe den bedste smagsoplevelse, og du kan derfor være garanteret at få leveret madvarer i høj kvalitet, som du og dine gæster sjældent vil glemme. Blandt de mange valgmuligheder finder du buffet’er, hvor der i titlen indgår ord som luksus, surpreme, prestige og premium. Disse vidner om, at du med catering fra Gaudium aldrig går på kompromis med den gode smag - alt det praktiske er blot udført, så du får mest mulig nydelse ud af din aften.

Varierende priser der møder de fleste

Hvis du er interesseret i at bestille en nytårsmenu eller julefrokost fra Gaudium, kan du med fordel gøre dit køb allerede i dag. Så er du garanteret at have et af de vigtigste elementer, menuen, på plads i god tid. Samtidig er priserne i øjeblikket skudt i bund, så de fleste har mulighed for at gøre sig et godt kup. Hos Gaudium får du dermed høj kvalitet til en overkommelig pris. Du kan hertil på Gaudiums hjemmeside selv udvælge den menu, der passer til både dit prisleje samt dine gæsters præferencer. Så er du sikker på, at der er noget for ethvert smagsløg på bordet, når nogle af årets største begivenheder skal fejres.