Privateplay.dk

Annoncørbetalt indhold

Fire gode indendørs vinteraktiviteter for dig og din kæreste

Dette indhold er sponsoreret

Vinteren er lang og kold, og de færreste bruger lige så mange timer udendørs som om sommeren. For de der bor sammen med en kæreste eller ægtefælle, vil mange også opleve at den konstante kulde og mørkhed, hvor i går op og ned af hinanden indendørs kan slide lidt på parforholdet. Netop derfor er det vigtigt, at i laver noget sammen, så gnisten bevares i jeres forhold. Her er fire bud på aktiviteter i kan lave sammen.

Eksperimenter i dobbeltsengen

Kolde lange vinterdage får mange til at blive længere sengen - og herfra er det jo oplagt sammen at få varmen ved hjælp af lidt lagengymnastik. I stedet for at det bliver de samme rutiner og positioner, kan i dog overveje at spice hele kærlighedsseancen lidt ekstra op, og eksperimentere med nye teknikker, rollespil eller noget nyt sexlegetøj. Køb for eksempel en strap on og eksperimenter på hinanden, eller udfordre hinanden i hvem der kan anskaffe sig den mest ophidsende uniform.

Se en god serie sammen

Der findes i dag et utal af streamingtjenester som Netflix, HBO, Disney+, Amazon, TV2-play og mange flere, hvorpå du og din partner kan gå på opdagelse i deres store film- og seriearkiv. Her findes millioner af gode film og serier, baseret på både eventyrlige fortællinger, gamle sagn og sande hændelser. Der er noget for enhver smag, hvor i vil kunne få mange hyggelige aftener til at gå med spændende film, ligesom både film og serier samtidigt er gode til at få snakken til at køre efterfølgende.

Udfordrer din partner i et spil

En hyggelig eftermiddag/aften i tusmørke med et godt brætspil, er det de færreste som ikke kan lide. Der findes i dag så stort et udvalg af spil, at der er noget for enhver smag. En hyggelig aktivitet kan derfor være at købe et eller flere nye spil, som du så kan udfordre din partner i. Krydre det så samtidigt med et lille glas og nogle snacks, og i vil hurtigt opdage hvordan tiden bare flyver afsted, når i har det sjovt sammen.

Dyrk gastronomien i hjemmet

God mad er ofte dyrt mad, især hvis i spiser ude hver gang. Men faktisk er det ikke så svært at blive god i køkkenet, og for mange kan det være en sjov og hyggelig oplevelse sammen at lave de lidt mere fine anretninger. På internettet og i diverse kogebøger er der mange gode tips og tricks til, hvordan I kan blive bedre i køkkenet, og hvis i samtidigt er to til at lære, er der gode chancer for, at i på ingen tid mestrer selv de mere komplicerede retter og anretninger.