Barlife.dk

Skal du holde fest til sommer?

At holde en fest kan være en stor udfordring, men med den rette forberedelse kan det være en sjov og mindeværdig oplevelse for alle. For at hjælpe dig med at planlægge din næste fest, har vi samlet en liste over vigtige ting, som du kan overveje at have med for at sikre, at din fest bliver en succes.

Pynt og udsmykning

Først og fremmest er det vigtigt at have dekorative elementer, som kan sætte stemningen til festen. Den rette udsmykning og pynt kan virkelig sætte tonen for hvilken fest du vil holde. Balloner, guirlander og banner er populære valg til at dekorere festlokalet. Du kan også vælge tema-dekorationer, der passer til festens tema eller farveskema.

Opdækning, mad og drikkevarer

Når det kommer til drikkevarer, er isterninger en nødvendighed. De holder dine drikkevarer kolde og er også praktiske, hvis du har brug for at holde mad og snacks nedkølet. Sugerør og cocktailpinde er også nyttige og tilføjer en festlig detalje til drikkevarerne. Til finere fester, udgør opdækningen en stor del af det at sætte stemningen, og hvilke glas og tallerkener du bruger vil være med til at skabe festens udtryk. Tag et kig på barlife’s hjemmeside, og se om du kan finde inspiration, lige som mange andre har gjort det.

Når det kommer til snacks, kan det være smart at have en god balance mellem salt, sødt og snacks. Chips, dip og popcorn er nemme at servere og kan tilpasses til enhver smag. Det afhænger selvfølgelig af hvilken fest du holder, hvilke snacks du skal servere. Det er dog en hovedregel at det altid er en god idé at have nogle snacks på bordet, noget gæsterne kan gå og spise af, eventuelt mens de venter.

Drikkevarerne skal der også være styr på. Sørg for du har nok af det du vil servere i baren, så du ikke løber tør. Og hav måske en plan B, til hvis du skulle løbe tør. Det kan barlife også hjælpe dig med.

Det lidt mere praktiske

For at sikre, at dine gæster kan sidde og slappe af, er det vigtigt at have borde og stole. Skal du holde en stor fest, kan du leje dem fra en festudlejningsvirksomhed, ellers du kan bruge dine egne borde og stole. Husk at have nok siddepladser til alle dine gæster. For at være sikker, kan du eventuelt lave en bordplan.

Hvis du planlægger en udendørs fest, skal du også sørge for at have en plan for dårligt vejr. Det kan betyde at have en pavillon eller telte, som kan beskytte gæsterne mod regn eller sol.

Playlisten

Endelig er det vigtigt at have god musik, der passer til festens tema eller stemning. Hvis du ikke selv har en højttaler eller anlæg, kan du leje ét.

At planlægge en fest kræver tid og forberedelse, men med disse grundlæggende elementer kan du sikre, at din fest bliver en succes. Husk at have det sjovt og nyde festen sammen med dine gæster.