Cosmolaser.dk

Annoncørbetalt indhold

Dét skal du vide om laserbehandling

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til skønhedsbehandlinger er laserbehandling et utrolig populært valg. Hvad enten du vil reducere synligheden af år, få en dybdegående ansigtsbehandling eller få permanent hårfjerning findes der en laserbehandling der passer. Ligesom botoxbehandling og andre ansigtsbehandlinger har laserbehandling, afhængig af typen, en opstrammende effekt på huden og kan afhjælpe rynker og andre aldringstegn. Du kan også få lavet permanent hårfjerning i ansigtet eller på kroppe. Hvis du er nysgerrig på, hvad laserbehandling er, så læs med her. Denne artikel giver en kort guide til laserbehandling og de forskellige muligheder det indebærer.

Få fjernet hår permanent

Et af de mest udbredte brug af laserbehandling er hårfjerning. Hårfjerning med en laser er utrolig effektivt, da lyset fra laseren går ind og ødelægger hårsækkene, der er i vækst og på den måde forhindrer håret i at gro ud igen. Det er ikke skadeligt for huden. For at få det bedste resultat kræver det mellem 6-10 behandlinger hos en laserklinik. Hos Cosmo Laser kan du få fjernet generende eller genstridige hår i ansigtet og andre steder på kroppen. Her vil du blive behandlet med den nyeste teknologi inden for laserbehandling og permanent hårfjerning. Spar på den måde tid og energi på at fjerne hår, og gør dig selv og din hud en tjeneste.

Hudpleje med laser

Udover permanent hårfjerning er laserbehandling og en udbredt form for hudpleje. Laserbehandling i ansigtet kan være et godt alternativ til botox behandling og giver gode resultater, hvis du vil have hud, der ser betydeligt yngre ud. Strålen fra laseren er med til at opstramme huden ved at stimulere cellerne og huden kollagen produktion. Kollagen er det stof, der gør at huden ser stram og jævn ud. En behandling med laserteknologi vil derfor kunne gøre underværker på hud, der ser træt og kedelig ud, eller hud, der er blevet skadet af solen. Hos Cosmo Laser kan du også få fjernet tatoveringer med laser, hvis du gerne vil af med en gammel tatovering. Det er en effektiv og skånsom metode.

Skånsom metode

Selvom ideen om en laserbehandling kan virke skræmmende er det en utrolig skånsom både at behandle huden på. Laseren er ikke skadelig, og i modsætning til indsprøjtninger og eksfolierende behandlinger med korn eller kemikalier er det en mindre invasiv måde at behandle huden på. Du skal heller ikke lade dig skræmme væk af ideen om stråling, da laserens teknologi er fuldstændig sikker at bruge, fordi det essentielt bare er lys. Der er heller ikke mange bivirkninger, udover en smule rødme og varme på dagen og en smule svie under selve behandlingen.