Gethooked.dk

Annoncørbetalt indhold

3 gode råd til den perfekte date

De fleste af os har prøvet det før. Du har mødt en sød person, og nu skal I på date. Måske er det den første date, eller måske har der været et par forinden. Lige meget om det er første eller fjerde date, så vil du gerne gøre et godt indtryk. Nerverne sidder måske uden på tøjet, og du kan føle sig en smule ideforladt. Med denne artikel får du tre gode råd, som bringer dig tættere på den perfekte date. Hvad end det er en tur på museum, en gåtur i den smukke natur eller på en flot restaurant på Frederiksberg.

Maden

De fleste dates involverer ofte mad. Det kan være I skal ud at spise sammen. Det kan være, at du skal stå for maden, eller I skal lave maden sammen. Lige meget om maden skal tilberedes hjemme eller bliver serveret ude, så kan det være en god ide at tale med din date om det først. Spørg stille og roligt ind til om der er nogle allergener, der skal tages hensyn til, eller om der er noget de ikke kan lide, eller om der måske er noget de virkelig godt kan lide? Med den viden kan du nemmere booke bord til en passende restaurant, eller sammensætte menuen hjemme uden de store problemer. Du kan også bestille mad hjem fra de fleste restauranter, hvis middagen skal foregå hjemme, men du ikke føler dig helt tilpas i køkkenet.

Samtalen

Dette plejer at være den største bekymring hos de fleste, når det handler om at møde nye mennesker. Kan vi holde en samtale kørende? Hvad skal vi tale om? Hvordan indleder jeg samtalen? Du kan starte med at spørge din date om, hvad de lavede, før jeres date startede. Spørg ind til personens interesser, karriere, hobbyer eller ønsker for fremtiden. Husk at give din date plads til at fortælle, og lyt så interesseret. Stil spørgsmål til det de fortæller, og husk også at fortælle en smule om dig selv undervejs. På denne måde bliver det en glidende samtale, og I vil få nogle gode grin sammen.

Forventningsafstemningen

Som et sidste punkt, er det selvfølgelig vigtigt, at I har forventningsafstemt daten en smule. Søger I begge det samme? Hvordan har I det hver især med at gå på dates? Hvis daten ikke er forventningsafstemt, kan det blive en ubehagelig situation. Du søger måske noget fast, mens din date søger en weekendkæreste. For at kunne planlægge en god og hyggelig aften, bliver du nødt til at vide, hvad din date tænker. På denne måde bliver hverken du eller din date skuffede, og det kan hjælpe til at åbne døren for en ny date i fremtiden, hvis I begge ønsker det. Send din date en besked i god tid og spørg ind til, hvad de forventer for aftenen. Spørg samtidig, om der skal tages hensyn i forhold til maden, og planlæg så daten derudfra. På denne måde kommer du et skridt tættere på den helt perfekte date.