telenor.dk

Annoncørbetalt indhold

Få en stærk forbindelse til kontoret

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Det er alfa og omega, at din virksomhed har en stærk, hurtig og pålidelig forbindelse. Der er intet værre end at have et internet, der hele tiden hopper af, eller som har svært ved at trække de store programmer samt online møder. Et stærkt og hurtigt internet gør alles arbejde langt nemmere og hurtigere. Heldigvis er der gode muligheder for at få internet med lynhurtige hastigheder med erhverv fibernet.

Ekstreme hastigheder med fibernet

Hos Telenor kan du få en hurtig og stabil forbindelse til din virksomhed. Faktisk kan du få en internetforbindelse med op til 2.500 Mbit, hvilket er rigeligt til selv de mest datatunge opgaver. Du skal naturligvis vælge løsning efter, hvad der passer til lige præcis din virksomheds behov i forhold til hastighed og service. Der findes flere forskellige hastigheder og fibernet til erhverv, så sørg for at vælge den rigtige.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at du får en stabil internetforbindelse, der er til at regne med. Du får den selvfølgelig også til konkurrencedygtige priser. Stabiliteten af din internetforbindelse bliver ikke påvirket af, hvor mange der er online samtidig, så uanset om du arbejder i en stor eller lille virksomhed, vil du opleve en hurtig og stabil internetforbindelse.

Hvad er fibernet?

Der er blevet talt meget om fibernet i de senere år, og det kan være, at du har overvejet, hvad fibernet egentlig er. Fibernet er internet. Fibernettet ligger inde i kabler, der er lavet af plastik og glas. Ved hjælp af lysledere kan nettet dermed sende og modtage store mængder data over store afstande. Det gør, at der kun går ganske lidt data til spilde under transporten.

Hvis du sammenligner bredbånd og fibernet, vil du opleve, at der ofte er en stor forskel på download- og uploadhastigheden. Det er, fordi bredbånd blandt andet påvirkes af antallet af brugere, bygninger og træer, hvilket fibernet ikke påvirkes af. Fibernet har altid den samme hastighed. Det betyder altså, at din virksomhed kan arbejde uden at blive forsinket af en langsom internetforbindelse eller afbrydelse. Fibernet er det absolut hurtigste internet på markedet.

Derfor skal du vælge fibernet

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge fibernet. Når internettet ikke fungerer, bliver de fleste af os frustrerede, og det kan også gå ud over produktiviteten, fordi du venter på filoverførsler og hjemmesider, der tager lang tid om at loade. Dette slipper du for med fibernet. Fordelene ved fibernet er blandt andet:

●Lynhurtigt internet

●Overførsel af store filer

●Næsten ubegrænset backup

●Live-forbindelser foregår problemfrit

Alle i din virksomhed vil helt sikkert takke dig for at installere fibernet i virksomheden. På den måde får de en hurtig, sikker og stabil forbindelse dag efter dag.