Billig-bredbånd.nu

Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den bedste pris på dit internet i hjemmet

Hvis du ikke har hørt om internettet, så må du næsten have sovet under en rigtig stor og tung sten de sidste tredive år, for efterhånden fylder internettet hele vores hverdag. Vi bruger internettet til at arbejde, vi bruger det til at slappe af, og vi bruger det rent faktisk næsten hele dagen. Mange danskere ligger med deres mobil indtil de falder i søvn, og ofte tjekker de også mobilen som det første om morgenen, når de vågner. Efter et halvandets års tid med Covid-19 og hjemmearbejde er det efterhånden blevet endnu vigtigere at have en god og stabil internetforbindelse i hjemmet, og du skal derfor læse med nu hvis du vil se de billigste internet priser lige nu. Her kommer nemlig tre gode tips til, hvordan du får en billig internetforbindelse i hjemmet uden at gå kompromis med kvaliteten.

Vælg den rette type

Der findes flere typer internet end man lige skulle tro. Du kender måske den klassiske DSL-forbindelse, hvis du var ung i 90’erne, og hvis ikke har du sikkert i stedet stiftet bekendtskab med coax og fiber. Fælles for alle disse tre er, at de er stationære og kræver en kablet router i hjemmet. De giver ofte en rigtig god og stabil forbindelse, hvis hastigheden også er høj. Ulempen er, at de ikke kan forlade dit hjem. Hvis du er meget på farten, så skal du i stedet kigget efter mobilt bredbånd, der bruger 4G og 5G-forbindelse, der hvor du befinder dig. Alt efter mobildækningen i dit område, kan du med 5G få nogle virkelig gode hastigheder.

Vælg den rigtige hastighed

Der er ikke nogen grund til, at man betaler for mere end man bruger. Så når du skal vælge din internetforbindelse til hjemmet, skal du overveje to ting. Hvad bruger du internettet til, og hvor mange bruger I internettet på én gang? Som udgangspunkt kan du regne med, at man bruger omtrent 20-30 mbit på at se Netflix i god kvalitet, og hvis I er tre, der gør det på samme tid på hver jeres computer, så bør du overveje en hastighed på omkring 100 mbit - denne hastighed rækker til langt de flestes privatforbrug. Ofte vil hastigheder omkring 1000 mbit kun være nødvendige hvis du downloader eller uploader store filer i forbindelse med dit arbejde.

Få et godt tilbud

Rigtig mange teleudbydere tilbyder gratis oprettelse og et par måneder gratis ved nyoprettelser, så det kan være en god idé at sammenligne priser på nettet, før du træffer en beslutning. Ligeledes kan der også være mange penge at spare, hvis du samler din bredbåndsforbindelse og dit tv-abonnement og mobilabonnement hos samme udbyder.