harald-nyborg.dk

Annoncørbetalt indhold

Gør haven til et sjovere sted for børnene

Dette indhold er sponsoreret.

Solen skinner, fuglene pipper og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Kort sagt: det er ved at være havetid. Imidlertid kan en sådan have godt se en smule slidt ud efter en lang og kold vinter. Hvis I derfor alligevel har planer om at peppe den lidt op, er det med at huske børnene i processen. For hvis der er nogle, der elsker det udendørsliv, er det børn. Alligevel er en hel del haver efterhånden så friserede, at der slet ikke er plads til børnenes vilde lege og store fantasi. Det er en skam. Her kan I læse med og finde inspiration til, hvordan haven kan blive en smule mere børnevenlig.

Trampoliner er altid et hit

Af alle ting man kan købe til sin have for at glæde børnene, er trampoliner en af de mest sikre bud på ting, der vil skabe smil på læben og mange gode grin på de lange sommerdage. På harald-nyborg.dk/trampoliner kan I finde trampoliner til enhver smag og til forskellige budgetter. Desuden kan I finde alt det udstyr til trampoliner, som I kunne have brug for. I kan eksempelvis vælge at overraske jeres børn med den på en dejlig weekendadag – det vil med garanti blive en dag de ikke glemmer. Samtidig kan de få rigtig god motion ved at springe rundt mange timer på en trampolin, samtidig med at de har det sjovt. Det er win win.

Sport og spil

En anden måde, hvorpå børn både kan have det sjovt og få motion, er gennem sport og spil. Der er masser af muligheder for sjove havespil. Også muligheder hvor hele familien kan hygge sig sammen og få minderige stunder. Alt handler selvfølgelig om præferencer, men det kunne eksempelvis være stangtennis eller noget så stille og roligt som kroket. Et godt spil fodbold slår heller aldrig fejl. Herudover kan man vælge at gå andre veje og eksempelvis sætte et volleynet op midt i haven. Det kan pilles ned og sættes op efter behov, men det vil helt sikkert medføre en masse gode spil og god motion.

I hulens mørke ly

Alt efter børnenes alder er et andet sikkert valg huler. Hvis I er handy og har træer, vil en hule i træet helt sikkert gøre børnene evigt taknemmelige for jeres indsats – ligesom de vil blive populære I skoleklassen. Børnefødselsdagene vil være sikret, og I kan samtidig være tilfredse med at vide, at I har givet jeres børn en oplevelse for livet. Mange somre i træk endda.