Annoncørbetalt indhold

Få et åbent kontormiljø med flotte glasvægge

Dette indhold er sponsoreret

Har du lige flyttet kontor, eller har du bare planer om at skulle designe kontoret, så det bliver mere åbent og får mere lys? Så er glasvægge et rigtig godt værktøj til at løse mange problemer. Her får du nemlig meget mere lys, og kontoret kommer til at virke endnu større med masser af plads. Og heldigvis kommer en glasvæg i mange forskellige varianter, så de kan passe perfekt ind i dit kontormiljø.

Brug en glasvæg med ekstra egenskaber

Når det kommer til glasvægge, kan du få varianter, der giver meget mere end kun lys til kontoret. Store kontorer har nemlig brug for flere rum, der har flere forskellige formål. Får virksomheden eksempelvis ofte besøg fra kunder, kan det være rart at kunne træde ind i et lokale, hvor man er afskåret fra resten af virksomheden og har tid og ro til at kunne tale privat.

Her er specielt lydisolerede glasvægge og matterede glasvægge næsten en nødvendighed. Det giver nemlig al den ro, man har brug for, så man ikke bliver chikaneret at ivrige samtaler fra kollegaerne eller ringende telefoner på skrivebordene. Med en matteret glasvæg får man stadig følelsen af liv på kontoret, og det giver samtidig mulighed for at se, om der er nogle inde i det pågældende rum.

Lyset kan stadig trænge ind igennem glasvæggen, hvilket gør varianten perfekt til et mødelokale. Du får et naturligt og privat mødelokale, hvor både kollegaer og kunder kan komme frem til de bedste løsninger for den pågældende opgave.

Skab dit eget kontordesign med New Yorker-glasvægge

Et kontor kan hurtigt komme til at blive ret kedeligt, hvis det eneste man tænker over, er skriveborde og skrivebordsstole. En stor New Yorker-glasvæg eller to kan være med til at skabe et helt unikt og åbent design, som dine kollegaer vil sætte endnu mere pris på.

Synes du, at New Yorker-versionen virker for stor, kan du i stedet anvende glasskillevægge, som du hurtigt kan flytte rundt på, hvis der eksempelvis er behov for flere mødelokaler. Det er også utrolig smart, hvis man har planer om at holde firmafesten på kontoret. Så kan man nemlig hurtigt flytte en glasskillevæg, så der er plads til alle medarbejdere i virksomheden. Det er en super fleksibel måde at indrette kontoret på.

Vil du samtidig også gerne have fokus på sikkerheden under din kontorindretning, kan du med fordel vælge brandsikre glasvægge til dit unikke design. En sådan glasvæg kan holde til høje varmegrader og kan være med til at gøre din arbejdsplads mere sikker. En glasvæg, der er brandsikret, er en rigtig god løsning, hvis du gerne vil øge sikkerheden, have mere lys på kontoret og samtidig åbne rigtigt op for kontorlandskabet.

Har du brug for at kende til regler og procedure for indretning af kontoret, så du er sikker på, at sikkerheden er helt i top for dig og dine ansatte? Så kan du læse endnu mere på arbejdstilsynets hjemmeside, hvor de forklarer mere omkring, hvilke faktorer der er hensigtsmæssige at tage med i sine overvejelser, når man skal indrette sit kontor.