goldentime.dk

Annoncørbetalt indhold

Inspiration til at finde accessories der gør en forskel for din stil

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du gerne vil peppe din stil en smule op, er det oplagt at købe nye og fede accessories. Mange accessories kan du bruge i en bred vifte af sammenhænge, og du behøver således kun vælge få kvalitets accessories, for at det gør en stor forskel på din daglige garderobe. Hvis du bruger dem selvfølgelig. Af denne grund er det naturligvis også vigtigt at købe de helt rette – en personlig sag. Læs med her og find inspiration til at finde de rette accessories til lige netop dig.

Et unikt og personligt ur

Et fedt og særligt ur er en førsteklasses accessorie, som virkelig gør en forskel for din stil i det daglige. Finder du det rette ur, kan du bruge det hver dag. På goldentime.dk kan du finde et bredt udvalg af fede ure, som vil blive bemærket af vennerne og på arbejdspladsen. Eksempelvis et maserati ur eller et af de mange flotte ure fra ole lynggard. På goldentime.dk finder du et stort udvalg, som næsten helt sikkert også rummer, et ur som du vil sætte pris på. Et ur du kan bruge i rigtig mange år ud i fremtiden grundet den høje kvalitet og de mange stilsikre og klassiske designs. Så er det bare med at vælge det rette – ikke altid en nem sag. En idé kan dog være at starte med at overveje valg såsom størrelse, og hvorvidt du ønsker det med læderrem eller med kæde.

Smykker der skiller sig ud

En anden stilsikker accessorie er et flot smykke. Også her er der nok at vælge imellem. Du kan vælge det helt simple, eller noget der skiller sig en smule mere ud fra mængden. Først og fremmest skal du overveje, hvilken type smykke du gerne vil have. Tænk også gerne over, hvilke smykker du har i forvejen, og hvordan et eventuelt nyt smykke vil kunne passe ind i denne samling. Har du eksempelvis mange helt simple sølvringe, kan du overveje en lidt større ‘statement ring’, der skiller sig en smule ud, og som vil gøre sig bemærket, når du bærer den. Det kunne eksempelvis være en ring med en farvet sten i eller lignende. Hvis du ikke normalt går med smykker, kan du overveje at starte med en simpel snoet sølvkæde.

Er du modig?

Ønsker du en accessorie, der for alvor skiller sig ud fra mængden, kan du passende overveje en hat. Hatte er seje og unikke, men kræver en smule mere mod end en sølvkæde og lignende. Med en hat vil du gøre dig bemærket i gadebilledet.