nicolajmogensen.dk

Book Magisk Underholdning Til Fest I Vestjylland

Et trylleshow i verdensklasse

Oplev et vaskeægte trylleshow proppet til randen med magiske overraskelser og morsomheder. Professionel tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen har mere end 15 års erfaring i netop trylleri og entertainment, og til daglig optræder han rundt i hele landet ved enhver tænkelig lejlighed.

Gennem det meste af Nicolajs liv har han haft en enorm trang til at blive draget af det uforklarlige og det, der ved første øjekast synes umuligt. Da han som barn fik et tryllesæt i julegave, steg interessen for trylleriet stødt, og sidenhen greb det om sig.

Interessen fortsatte som årene gik, alt imens skolen også skulle passes – for det var i mors og fars optik vigtigt at have noget at falde tilbage på, hvis erhvervet som tryllekunstner floppede. Det kan man dog langt fra sige, det gjorde. I dag lever Nicolaj af det, der startede som en hobby, men som senere skulle vise sig at blive den primære indtægtskilde.

Underholdning til festen i Vestjylland

Som bosat jyde underholder Nicolaj ved præcis det arrangement i Jylland, arrangøren ønsker at booke ham til. Langt de fleste fester, han gæster, afholdes i Jylland, nærmere bestemt Vestjylland, og geografisk er det dét område, Nicolaj har de absolut bedste erindringer fra, for som han siger: ”Det føles som om, at selskaberne i Vestjylland bare er mere nede på jorden og vil lade sig underholde og fascinerer”. Spørger man arrangørerne, der har haft besøg af Nicolaj gennem årene, hvad de mener om hans optræden, står roserne i kø:

”Nicolaj underholdt ved vores datters konfirmation sidste år, og vi var fuldstændig mind-blown over, hvor god han var. Han fik hele selskabet inddraget, og lavede noget særligt på scenen sammen med konfirmanden. Alle var glade og tilfredse, og gæsterne snakker stadig om hans optræden, når de besøger os.”

”Meget professionel, humoristisk og magisk fremtræden. Vi var absolut tilfredse med Nicolajs optræden ved vores årlige firmafest.”

”… Han er yderst behagelig og sympatisk at snakke med, og vi følte os ikke den mindste smule i tvivl om, hvad vores aftale omfattede, da vi bookede Nicolaj. Han var altid kontaktbar og ringede endda selv nogle dage inden showet for at forsikre os, alt var, som det skulle være. Vi vil med garanti huske både ham og det pragtfulde trylleshow, han leverede for os.”

Ovenstående udtalelser taler sit tydelige sprog, og vi må da også indrømme, at vi får lyst til at booke Nicolaj ved en fremtidig begivenhed.

En unik kombination af trylleri, mentalisme og humor

Spørger man Nicolaj selv, hvorfor han er så eftertragtet og rost blandt selskaberne, fortæller han bl.a. om, hvordan han skiller sig ud:

”Jeg vil selv mene, at jeg har en anden og atypisk måde at strukturere mine shows på. For det første har jeg erfaret, at ideen om at sammenblande trylleri og mentalisme, altså tankelæsning, fungerer rigtig godt i et show. Netop blandingen er med til, at showet hele tiden skifter gear og karakter, så det på intet tidspunkt bliver kedeligt at være en del af.”

”Derudover er jeg vild med at inddrage mit selskab i alt, jeg laver på scenen. På den måde bliver vi, jeg og selskabet, én stor enhed, fremfor showet præges af, at jeg står alene underholder.”

”Og så er jeg bare helt vild med at lave fis med folk, når jeg optræder – det løfter stemningen og sørger for, at alle er godt underholdt hele vejen igennem.”

Travl magiker

Da Nicolaj er en travl og tæt booket tryllekunstner, anbefales det at kontakte ham i god tid, så chancen for en ledig dato er større. Som tommelfingerregel er det en god idé at være ude i 2-3 måneder før arrangementet skal afholdes.

Udfyld kontaktformularen på hans hjemmeside så grundigt som muligt. Herefter vender han tilbage med et skræddersyet tilbud på underholdningen til arrangementet.