watertrade.dk

Annoncørbetalt indhold

Tre gode grunde til, at du skal købe en sodastream

Dette indhold er sponsoreret

Vi danskere sodastreamer som aldrig før. Der er efterhånden ikke mange hjem i storbyerne, hvor sodastream maskinen ikke er fast inventar i køkkenet. At sodastreame er nemt, og alle kan nu lave deres eget vand med brus - eller sodavand for den sags skyld. Det eneste det kræver er en sodastream og en CO2 flaske, som du så efterfølgende, når den er tom, kan gå ned i det nærmeste supermarked og få en CO2 flaske ombytning på. Men hvad er egentligt årsagen bag sodastream store indtog og succes i de danske køkkener?

Sodastream er det sunde alternativ

Alt for mange danskere er blevet for vant til juice, saftevand og sodavand til maden. Dette er dog på ingen måde sundt, og tænderne tager skade. Trods usikkerheden blandt mange, er sodastream dog ikke usundt, og hverken tænder eller kroppen tager skade af den naturlige danskvand som en sodastream kan producere. Som et alternativ til de førnævnte læskedrikke er sodastream det sunde alternativ, som så samtidigt smager godt som det er, eller med en lille smule citronsaft blandet op i vandet.

Lav fancy drinks

Mange drinks bliver faktisk bedre af at blive blandet med danskvand fremfor almindelig vand. Når vennerne og familien kommer på besøg, og du gerne vil have de fancy drinks skal på bordet, kan du derfor overveje at benytte din sodastream til at lave nogle af disse. Foruden at bruge sodastreams i drinks, kan danskvand fra en sodastream også med fordel bruges i for eksempel en frikadellefars, da de brusende bobler er med til at gøre farsen noget mere luftig. Faktisk er danskvand godt at røre det meste fars op i, og kan bruges i meget forskelligt madlavning.

Gør rent i danskvand

Pletter på skjorten, sofaen, hynderne og gulvtæppet kan nogle gange være svært at komme af med. Men vidste du, at danskvand faktisk kan hjælpe dig her? Danskvand med brus kan nemlig hjælpe på meget rengøring, hvor det eneste du skal gøre er at lave dog en kande danskvand på din sodastream, og derefter duppe en klud i skiftevis danskvand og så den ting du ønsker at rengøre. Vælger du at rengøre i danskvand fra en sodastream, er det dog vigtigt at understrege, at der ikke skal blandes hverken citrus, lime eller andre ting i danskvanden, da rengørings blandingen i så fald gør mere skade end gavn.