Madklubben.dk

Annoncørbetalt indhold

Nytårsmenu 2021: Her kan du bestille

Mange forbinder nytår med fest, farver og lækker mad med flere retter. De fleste spiser mindst tre retter til fejringen af årets sidste dag, og der er samtidigt høje forventninger til maden, som gerne skal være lækker og veltilberedt. Derfor bliver det også mere almindeligt at få mad ud af huset nytårsaften. Det sparer dig både for besvær og tid, hvis du bestiller mad udefra, så du kan fokusere på at fejre aftenen med et brag sammen med venner og familie i stedet for at stå i køkkenet i timevis. I denne artikel kan du læse om årets nytårsmenu 2021, som du finder hos Madklubben, og hvordan du bestiller den.

Nemt og lækkert

Bestiller du din nytårsmenu fra Madklubben, er du sikker på at få mad af høj kvalitet og med god smag, der samtidigt er sammensat ud fra de råvarer, der er i sæson. Menuen er sammensat af Madklubbens kokke, og det eneste du skal gøre er at lune maden, anrette den og selvfølgelig servere den for dine gæster. Slip for planlægning, indkøb og madlavning og brug i stedet tiden på at nyde aftenen.

3, 4 eller 5 retter?

Madklubbens nytårsmenu kan bestilles enten som klassisk 3-retters menu eller 4-retters menu, hvor der udover forret, hovedret og dessert også er en mellemret. Du kan vælge at tilkøbe natmad, og der er også mulighed for at købe en vinpakke med tre gode flasker vin, som passer til maden. Der er noget for enhver smag, for nytårsmenuen findes i tre forskellige udgaver, så du kan vælge mellem enten den klassiske nytårsmenu, en nytårsmenu med fisk eller en vegetarisk udgave.

Sådan bestiller du

Madklubben ligger i flere forskellige byer i Danmark, så du kan nyde deres nytårsmenu, nærmest ligegyldigt hvor du bor. Når du bestiller menuen, vælger du selv afhentningssted og tidsrum, så du har mulighed for at passe det bedst muligt ind. Madklubben ligger flere forskellige steder i København, i Aarhus og i Odense. Du bestiller nytårsmenuen på Madklubbens hjemmeside, og så er det bare at vente på nytår og glæde dig til den lækre mad. Du finder guide til tilberedning og forslag til anretning, blandt andet i en video inde på Madklubbens hjemmeside, så det er så let som muligt for dig. Nytårsmenuen kan bestilles, hvad enten I bliver et stort selskab med mange mennesker til nytår eller I blot er to mennesker, der skal fejre den særlige aften sammen.