nemprogrammering.dk

Annoncørbetalt indhold

Driver du en webshop? Så skal du kende til SEO - se her hvorfor

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du driver en webshop, har du helt sikkert hørt om SEO. SEO står for søgemaskineoptimering, og du kan ikke komme uden om dette, hvis du vil have en succesfuld marketingstrategi. Men mangler du forståelse for, hvad der er afgørende for at få en høj placering i søgeresultaterne på Google? Og har du ikke helt styr på hvad begreberne linkbuilding, søgeord, on-page og content dækker over? Så er et SEO kursus helt sikkert noget for dig. Lær SEO på et SEO kursus, der kan give dig en grundlæggende forståelse for, hvordan du kan arbejde med SEO, samt hvad du skal undgå at gøre.

Derfor er SEO vigtigt

Du kender det nok fra din egen hverdag: hver gang du skal søge ny information eller købe et nyt produkt, starter processen i en søgemaskine. Når du taster et søgeord i for eksempel Google, vil de hits, der matcher din søgning bedst, være højest rangerende, og der er størst sandsynlighed for at du vælger disse link. Faktisk helst på som en af de første fem placeringer, for en undersøgelse viser, at det er dem 70 % klikker på. Derfor er rangeringen på Google afgørende for din webshops succes og indtægt - hvis ingen bliver dirigeret ind på din webshop efter en søgning, får du heller ingen salg.

Lær SEO i et online kursus

SEO er noget alle kan lære at lave. Du behøver ikke være en IT-specialist eller betale dig til SEO. Langt de fleste hjemmesidesystemer har gratis, indbyggede SEO-værktøjer - du skal bare lære at bruge dem. Lær SEO i et online SEO kursus, hvor du lærer at gøre dit indhold relevant i forhold til, hvad brugerne søger på. Du kan lære at lave søgeordsanalyser, så du ved, hvad dine kunder søger på. Du kan lære, hvordan du arbejder med din tekst, så det handler om det, kunderne søger efter, samt hvordan du laver linkbuilding, altså får andre hjemmesider til at linke til din webshop, som Google anser som en anbefaling af din webshop.

Få succes med SEO

SEO er noget, der konstant skal arbejdes med. Det er vigtigt, at du laver en overordnet SEO-plan, hvor du gør det klart, hvad du vil arbejde på: er det tekstforfatning, linkbuilding eller hastigheden på din hjemmeside, der kræver forbedringer? SEO er en proces, for det ændrer sig konstant, hvad dine kunder søger efter, og hvad din placering er i forhold til dine konkurrenter. Derfor skal du overvåge dig selv og dine søgeord, ved at få Google til at informere dig om, når dine søgeord nævnes på nettet og tjekke dine placeringer på Google, og reviderer din strategi, hvis du begynder at få en lavere placering.