filterlageret.dk

Husk at skifte ventilationsfiltre for optimal indeklima

Det er der faktisk mange, der ikke har, og det er sjældent noget, man faktisk er klar over. Der kan nemlig være skadelige partikler i luften, som man ikke lægger mærke til – men de kan stadig have en skadende effekt på dem, som opholder sig i hjemmet. Hvis ikke man får styr på indeklimaet, så kan det faktisk lede til, at man udvikler både allergier og andre luftvejssygdomme, såsom astma og lignende, og det er noget, der kan plage en resten af livet. Det er derfor vigtigt, at man altid sørger for, at indeklimaet er så godt som muligt.

Hvordan får man et godt indeklima?

Der er mange ting, man kan gøre for at prøve at forbedre det overordnede indeklima. Hvis det er muligt, så bør man f.eks. altid lufte ud hver dag, så man får frisk luft ind i hjemmet, men der er nogle tilfælde, hvor dette ikke er muligt, enten på grund af omstændigheder med vinduet, eller fordi det måske bare er for koldt udenfor.

I disse tilfælde har man ofte en form for ventilationsanlæg, som sørger for, at der sendes frisk luft ind i hjemmet, hvilket gør meget godt for indeklimaet. Men vidste du, at filtrene i disse ventilationsanlæg bør skiftes op til et par gange om året? Det er der faktisk ikke mange, der ved, og det kan godt blive et problem i nogle hjem. Nogle filtre, særligt dem til pollen, kan nemlig godt blive overbelastet og fyldt helt op, hvilket kan lede til en ekstremt forringet effekt af ventilationen.

Det er naturligvis et tegn på, at filtrene virker, når de fanger så meget, men det giver desværre nogle problemer fremadrettet også, fordi der ikke kommer den tilstrækkelige mængde luft ind. Det kan lede til, at man tror, at ventilationen holder luftkvaliteten ved lige, og at man derfor ikke er opmærksom på, at indeklimaet faktisk forringes. Har du derfor et Genvex ventilationsanlæg, så kan det være en rigtig god ide at skifte dine Genvex filtre ud 1-2 gange om året, så du er sikker på, at det hele virker, som det skal.

Hvor får man et nyt filter?

Hvis du står i den situation, at du gerne vil have anskaffet nogle nye filtre, så du kan få luftkvaliteten og indeklimaet tilbage i top stand, så kan de med fordel kigge forbi Filterlageret.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige filtre, som kan hjælpe dig med at holde diverse partikler ude – alt fra det helt normale, til det fineste og tætteste pollen-filtre. Du får filtre i højeste kvalitet til gode priser, og udvalget dækker stort set alle behov.

Du får også på siden en god adgang til en masse viden omkring disse filtre, hvor du f.eks. kan få en fantastisk vejledning til at vælge de helt rigtige filtre til dit hjem, som passer til alle de behov, som familien måtte have. Det er det helt rigtige sted at få styr på hele filter-situationen.