Homeconnector.dk/

Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om at flytte til Herning

Drømmer du og din familie om at flytte til Herning, måske nu eller engang i fremtiden? Der er mange attraktive byer i Danmark, og en af disse byer er Herning. Herning er en forholdsvis “ung” by, sammenlignet med nogle andre Danske byer. Herning blev grundlagt i 1913, så altså ikke meget længere tilbage end forliset med Titanic og faktisk samme år som Den Lille Havfrue blev opstillet på Langelinie i København. Grundet den bugnende tekstilindustri der er i, og omkring Herning, har byen hurtigt både udvidet, og udviklet sig. Herning er stadig en by i rivende udvikling, og starten som Danmarks tekstil by hænger stadig ved. Udover tekstil har Herning mange andre industrier at byde på, og er derfor et attraktivt sted at flytte hen, fordi de er mange jobmuligheder i byen.

Husleje i Herning

Hvis du og din familie går og drømmer om en bolig i Herning, så kan det nogle gange være nødvendigt at flytte i en lejebolig, indtil man finder drømmeboligen som man gerne vil købe. Her skal du selvfølgelig kigge på hvad du har råd til at ligge i den månedlige husleje, og selvfølgelig skal du huske at medregne forbrug. Der findes mange forskellige lejeboliger i Herning, både små lejligheder til parret uden børn, større lejligheder til hele familien, og flere huse med have hvor børnene kan lege, så der er helt sikkert også en lejebolig der passer til din familie.

Mere info om Herning

Der bor lige nu 86.864 mennesker i Herning kommune, hvilket gør den til den 14 største kommune i Danmark, målt på befolkningstal. Hvis man kigger på områdets størrelse, er Herning faktisk den 3 største kommune, så du kan nok gætte dig til at der er meget natur i Herning Kommune også. Herning er en by med et utal af muligheder. Fra Herning kan du på en time eller mindre:

  • Nå mere end 50.000 jobmuligheder.
  • Køre til Århus og nyde Danmarks 2 største by.
  • Køre til Vestkysten og nyde de smukke danske strande.
  • Nå Billund Lufthavn som kan føre dig videre ud i resten af verden

Der er også masser af seværdigheder i selve Herning, og der er noget for enhver smag. Du kan opleve:

  • Masser af forskellige museer, blandt andet: HEART museum, Herning Tekstilmuseum og Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts museum.
  • Massere af dejlig natur, både søer, skove og parker.
  • Teater og musical i MCH kongrescenter.
  • Spise på en af Hernings mange restauranter.
  • Shoppe løs i Herningcentret.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge Herning som den by I gerne vil bo i. Og når I først er flyttet til byen, vil I helt sikker finde endnu flere dejlige ting ved byen, end dem du lige har læst her.