Sølle mandsperson ødelagde nøgenevent

170 frivillige poserede nøgne for en amerikansk kunstner, da en mand befamlede en af kvinderne

5. september 2021, 10.13

En påklædt mand sneg sig i går ind blandt de nøgne frivillige og befamlede en kvinde. Foto: Tom Laursen

BIRK En sølle mandsperson spolerede glæden for nogle af de frivillige ved et kunstnerisk event på kunstmuseet Heart i går.

Den amerikanske fotograf Spencer Tunick lever af at tage verden rundt og tage billeder af nøgne mennesker, der poserer i de opstillinger, han nu ønsker.

Sådan en nøgeninstallation fandt sted på Heart lørdag eftermiddag, hvor omkring 170 frivillige mødte op, tog tøjet af og fulgte kunstnerens anvisninger.

Desværre sneg en påklædt mandsperson ind blandt rækkerne, hvor han befamlede en kvinde.

Hun reagerede dog hurtigt og satte sammen med andre jagten ind på manden, men det lykkedes ham beklageligvis at undslippe.

Det lykkedes manden at snige sig ind påklædt, fordi Spencer Tunicks medhjælpere også havde tøj på, og dermed vakte han ikke så stor opmærksomhed, før han begik sin forbrydelse.

Politiet blev straks tilkaldt.

- Der er et arrangement dernede, og der er en ikke-inviteret mand, der beføler en af de gæster, der skulle deltage i fotooptagelsen. Vi har lavet en aftale med kunstmuseet om at få adgang til deres dokumentation dernede, og arbejde videre med det. Vi er i gang, men vi har vi ikke indentificeret manden endnu, forklarer vagtchef Allan Riis fra Midt- ogVestjyllands Politi.