Frokostordning skifter navn og går i en bæredygtig retning

Frokost.dk, der har flere herningensiske kunder, bliver til able - og bliver mere bæredygtig

16. maj 2019, 16.01

Flere virksomheder i Herning-området bruger cateringvirksomheden, der nu skifter navn. Foto: PR-foto

Erhverv Frokost.dk har i denne måned skiftet navn til able. Firmaet leverer dagligt frokostordninger til mere end 600 virksomheder, svarende til mere end 13.500 måltider om dagen - heraf flere i Herning-området. Virksomheden har i 13 år under navnet Frokost.dk udviklet sig til at være blandt landets førende leverandører af frokostordninger, og nu sigter de mod en bæredygtig gentænkning af konceptet. Med et identitetsskifte vil able gå forrest for at skabe en bæredygtig mulighed, når virksomheder skal vælge deres frokostordninger.

Den succesfulde serieiværksætter Martin Bjergegaard, genindtræder som CEO og udtaler følgende om identitetsskiftet i en pressemeddelelse:

- Vi vil udvikle vores koncept, så vores kunder ved, at de får et bæredygtigt produkt, hvor kvaliteten endda er endnu højere, end de har været vant til. Derfor stiller vi større krav både til os selv, og til at køkkenerne bevæger sig i en mere bæredygtig retning. Det betyder, at vi har stoppet samarbejdet med nogle, mens andre er kommet til. Det gælder for os om, at vi gennem hele able har én grøn vision, som vi alle sammen deler, siger han.

Virksomheden tilbyder frokostordningen i blandt andet København, Odense og de større jyske byer som Aarhus, Aalborg, Vejle, Silkeborg og Herning.